Valdis Zatlers
8.februārī Valsts prezidents Valdis Zatlers apmeklēja Ķekavas novadu, un vizītes ietvaros vadīja mācību stundu par tēmu „Veiksmīgas karjeras pamats – skolā iegūtās zināšanas un prasmes”. Mācību stunda notika Valsts prezidenta patronāžas programmas  „Iespējamā misija” ietvaros, un pēc tās skolēni dalījās ar saviem spilgtākiem iespaidiem un izteica novēlējumus Valsts prezidentam.

 

Skolēnu iespaidi un novēlējumi:

Es no stundas ieguvu to, ko no tās nebiju gaidījis. Daudz emociju un patīkamu satraukumu. Novēlu prezidentam būt tikpat laimīgam, kāds viņš bija ar mums mācību stundā.

 

Es ieguvu patiesi vērtīgas, manai turpmākajai dzīvei noderīgas domas. Paldies par to!

 

Interesants cilvēks, spilgta personība. Sevi valstij ne upurēsim, bet dzīvosim tajā un padarīsim labāku. Anastasija

 

Prezidents – tāds pats cilvēks kā mēs.

 

Nadīna: Lai veicas gaidāmajās vēlēšanās!

 

Kristīne: Jautrs, sabiedrisks cilvēks. Viņa viedoklī ieklausījos un ņēmu vērā, ļoti daudz ko uzzināju par viņa interesēm, viņa domas dažādos jautājumos.

 

Zane: Interesanti redzēt prezidentu aci pret aci, ne tikai televizorā. Patīk, ka izmantojat tādu iespēju redzēt un satikt tautu aci pret aci, jo, manuprāt, tas ir tikai normāli. To arī novēlu – būt tuvāk tautai!

 

Ir jādzīvo tā, kā pats tu vēlies. Dari to, kas tev ir tuvs.

 

Prezidents spēj atbildēt uz visiem jautājumiem ar pilniem teikumiem un ne reizi neapmulst.

 

Valsts vara ir rokas stiepiena attālumā!

 

No stunda visvairāk palika atmiņā jūsu sirsnība un atklātība pret mums. Lai izdodās viss, ko esat ieplānojis.

 

Galvenais, lai patiktu sava izvēlētā profesija, tad arī var kļūt par labāko tajā. Novēlu jums būt labākajam savā profesijā.

 

Ģirts: Cilvēkam nav jābūt tik ļoti īpašam, lai kļūtu par prezidentu. Ļoti daudz uzzināju par šo cilvēku. Šo stundu patiesi novērtēju.

 

Viss, ko mēs piedzīvojam ik dienas, noderēs vēlāk darbā. Dzīvojiet, lai ir ko atcerēties!

 

Sargiet sevi!

 

Pēc šīs sarunas ar prezidentu domāju, ka viņš varētu būt mūsu prezidents arī turpmāk. Vienīgi viņš varētu kļūt vēl drošāks un pārliecinātāks.

 

Visvairāk atmiņā paliks Prezidenta raksturs, jautrais noskaņojums un tas, cik ātri var pierast pie Prezidenta klātbūtnes. Lai Jums veicas dzīvot jēgpilnajā dzīvē! Uz tikšanos Ēnu dienā!

 

vairāk par vizīti Ķekavas novadā