Raimonds Vējonis
Valsts prezidents Raimonds Vējonis ceturtdien, 2018. gada 22. martā, un piektdien, 23. martā, reģionālajā darba vizītē apmeklēs Eiropas Savienības austrumu robežu un Zilupes novadu.

Eiropas Savienības austrumu robežas apmeklējuma laikā ceturtdien Valsts prezidents plānojis tikties ar Valsts robežsardzes amatpersonām, iepazīties ar Valsts robežsardzes darbu pierobežā izvietotajās robežapsardzības nodaļās un klātienē apskatīt izveidoto infrastruktūru, kā arī apmeklēt Vientuļu II kategorijas robežsardzes punktu. Savukārt ceturtdienas dienas otrajā pusē Valsts prezidents tiksies ar Valsts robežsardzes koledžas Rēzeknē pārstāvjiem, kā arī iepazīsies ar koledžas infrastruktūru un sniegtajām iespējām kadetiem apgūt nepieciešamās zināšanas un fizisko sagatavotību.

Turpinot reģionālo darba vizīti Eiropas Savienības austrumu pierobežā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis piektdien, 23. martā, apmeklēs Ludzas pārvaldes Terehovas I kategorijas robežkontroles punktu, kā arī Zilupes novadu, kur Zilupes vidusskolā plānotas tikšanās ar novada deputātiem un uzņēmējiem, kā ar vidusskolas skolēniem.