Raimonds Vējonis
Valsts prezidents Latvijas simtgadē sveic Augstākās padomes deputātus, uzņēmējus un pašvaldības
“Latviju nākotnē es redzu kā neatkarīgu, demokrātisku un taisnīgu valsti, kur valda brīvība. Es redzu mūsdienīgu un labklājīgu valsti, kur cilvēki katrā novadā un pilsētā ir lepni par savu tēvzemi!” uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis, sveicot Augstākās padomes deputātus, pašvaldību pārstāvjus un uzņēmējus Latvijas simtgadei veltītajā pieņemšanā Rīgas pilī.

Valsts prezidents pateicās Augstākās padomes deputātiem par drosmi, uzņemoties atbildību un tālredzīgi rīkojoties. “Vēsture ir pierādījusi – ikviens no jums bija īstais cilvēks īstajā vietā un īstajā laikā. Paldies par drosmi, uzņemoties atbildību un tālredzīgi rīkojoties,” norādīja Raimonds Vējonis.

Savukārt, uzrunājot pašvaldību pārstāvjus, Valsts prezidents pateicās katram no viņiem, kas ar savu piemēru un iniciatīvu rada sakoptu, cilvēkiem un uzņēmumiem draudzīgu valsti. “Latvija zeļ un plaukst, kad zeļ un plaukst katrs tās novads un pilsēta,” uzsvēra Raimonds Vējonis.

“Latvijas vislielākā bagātība ir tās cilvēki – gudri, mērķtiecīgi un strādīgi! Par to pārliecinos ikreiz, kad dodos reģionālajās vizītēs, tiekos ar iedzīvotājiem un iepazīstos ar vietējo uzņēmēju paveikto. Paldies par jūsu neatlaidību un ieguldīto darbu jaunu vērtību radīšanā! Vairojot ieņēmumus un radot darba iespējas, ikviens no jums stiprina mūsu valsti,” teica Valsts prezidents, pateicoties Latvijas uzņēmējiem.

Valsts prezidents atzina, ka pašvaldību un uzņēmēju darbs nepaliek tikai novadā vai pilsētā. Tas veido Latvijas stāstu pasaulē.