Raimonds Vējonis
Valsts prezidents Raimonds Vējonis pirmdien, 2019. gada 7. janvārī, plkst.11.00 Rīgas pilī tiksies ar partiju apvienības “Jaunā Vienotība” Ministru prezidenta amata kandidātu Krišjāni Kariņu.

Tikšanās laikā Valsts prezidents sagaida, ka K.Kariņš informēs par topošās valdības prioritātēm un darāmajiem darbiem, kā arī plānoto atbildību sadalījumu valdībā.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis piektdien, 2019. gada 4. janvārī, Rīgas pilī tikās ar 13. Saeimā ievēlētās Saeimas Jauno konservatīvo frakcijas priekšsēdētāju Jutu Strīķi, Saeimas frakcijas KPV LV priekšsēdētāju Ati Zakatistovu, Saeimas frakcijas "Attīstībai/Par!" priekšsēdētāju Danielu Pavļutu, Saeimas Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" frakcijas priekšsēdētāju Raivi Dzintaru un Saeimas frakcijas JAUNĀ VIENOTĪBA priekšsēdētāju Ainaru Latkovski.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis pauž gandarījumu par 13. Saeimā ievēlēto politisko partiju spēju rast nepieciešamos kompromisus un vienoties par kopīgu darbu valdībā.