Egils Levits Iekšpolitika
Valsts prezidents ar Saeimas komisiju vadītājiem runā par likumdošanas procesa un likumu uzlabošanu
Valsts prezidents Egils Levits šodien Rīgas pilī tikās ar Saeimas komisiju vadītājiem nolūkā pārrunāt iespējas uzlabot likumdošanas procesa un likumu kvalitāti. E. Levits izteica savu nostāju šajos jautājumos un uzklausīja komisijas vadītāju redzējumu.

Sarunas dalībnieki bija vienisprātis, ka mērķis ir viens – radīt pēc iespējas augstākas kvalitātes likumus, kā arī ievērot gan pozīcijas, gan opozīcijas lomu argumentus un ieteikumus šī mērķa labā.

Liela uzmanība sarunā tika pievērta arī likumu skaidrošanai plašākai sabiedrībai, lai panāktu to, lai cilvēki varētu izprast likumu būtību un mērķus skaidri saprotamā valodā, kas nav pārblīvēta ar juridiskiem terminiem.

Sarunā piedalījās: Juta Strīķe, Artuss Kaimiņš, Arvils Ašeradens, Juris Rancāns, Jānis Vitenbergs, Andris Skride, Janīna Kursīte-Pakule, Linda Liepiņa, Kaspars Ģirģens, Māris Kučinskis, Andrejs Judins, Vjačeslavs Dombrovskis.

01.11.2019. Valsts prezidenta Egila Levita tikšanās ar Saeimas komisiju vadītājiem, lai pārrunātu Saeimas komisiju darba aktualitātes un sadarbību ar Valsts prezidentu