Valdis Zatlers
Šodien, 23.decembrī, Valsts prezidents Valdis Zatlers uz gada noslēguma pasākumu bija aicinājis uzņēmējus, kuri ieguvuši „Zaļās karotītes” sertifikātu, un kopā ar viņiem izlēja laimi Latvijai nākamajam gadam. Saskaņā ar latviešu tautas ticējumiem, lejot laimes, var saskatīt, ko sola nākamais gads. Valsts prezidents, ievērojot šo tradīciju, jau otro gadu lej Latvijas laimi kopā ar „Zaļās karotītes” pārstāvjiem.

 

Novērtējot izlieto nākamā gada laimi, Valsts prezidents ar uzņēmējiem vienojās, ka tā atgādina naudas koku, kas simbolizē pārticību un labklājību un prasa darbu, lai sasniegtu nospraustos mērķus.

 

Valsts prezidents uzsvēra, ka pagājušogad izlietie spārni bijuši šim gadam atbilstoši – Latvija šogad ir spējusi izrauties no krīzes dziļākā punkta. Viņš arī uzsvēra, ka šī gada simbols liecina, ka Latvijai nākamgad gaidāms smags darbs labklājības un pārticības sasniegšanai.

 

„Zaļās karotītes” gada noslēguma pasākumā Valsts prezidents uzsvēra, ka ir gandarīts par uzņēmējiem, kuri, lietojot „Zaļās karotītes” kvalitātes zīmi, nes Latvijas vārdu pasaulē. Valdis Zatlers nākamajā gadā viņiem novēlēja vairāk uzņēmības un nedaudz vairāk pašpārliecinātības. Tāpat viņš vēlēja uzņēmējiem atklāt un izmantot arvien jaunus tirgus, papildināt savas produkcijas sortimentu un iegūt arvien vairāk lietotājus ar kvalitātes zīmi marķētajiem produktiem.

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers kopš 2007.gada ir „Mārketinga padomes” izveidotās kvalitātes zīmes „Zaļā karotīte” patrons.