Raimonds Vējonis
Valsts prezidents piedalās Latvijas karoga pacelšanā Phjončhanas olimpisko spēļu ciematā
Ceturtdien Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze piedalījās Latvijas karoga pacelšanā Phjončhanas olimpisko spēļu ciematā.

Valsts prezidents uzsver: “Latvijas karogs plīvo starp simts citu valstu karogiem tikai pateicoties mūsu sportistu gribasspēkam, pašaizliedzībai un mērķtiecībai, ļaujot mūsu valstij kā līdzvērtīgai cīnīties ar citām par olimpisko zeltu. Es novēlu, lai šeit paceltais Latvijas karogs iedvesmo ikvienu Latvijas sportistu Phjončhanā un katru reizi, uz to atskatoties, atgādina – aiz viņiem ir Latvija!”

“Šī ir viena no skaistākajām dāvanām Latvijas valsts simtajā dzimšanas dienā. Šis ir izcils sākums simtgades gadam. Man ir īpašs prieks, ka tās ir Ziemas olimpiskās spēles, ar ko jubilejas gadā mēs varam sevi parādīt pasaulei. Ziemas sporta veidos mēs esam starp pašiem labākajiem,” karoga pacelšanas svinīgajā ceremonijā uzsvēra Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis no 2018. gada 7. februāra līdz 15. februārim oficiālas vizītes ietvaros apmeklē Korejas Republiku.

FOTO: LOK arhīvs/Ilmārs Znotiņš