Raimonds Vējonis
Valsts prezidents sveic projekta “JCI TOYP Latvia” laureātus
Trešdienas, 2018. gada 21. novembra, vakarā Valsts prezidents Raimons Vējonis piedalījās Junior Chamber International Latvia sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru īstenotā starptautiskā izglītojošā projekta “JCI TOYP Latvia”* laureātu apbalvošanas pasākumā.

Uzrunājot klātesošos, Valsts prezidents atzīmēja, ka izsenis mūsu cilvēki bijuši čakli darba darītāji, un darba tikums vienmēr turēts augstu godā. Tādēļ mūsu tautā labi zināma ir atziņa ‘darbs dara darītāju’.

“Esam pulcējušies, lai īpaši godinātu izcilus jaunus cilvēkus, kuri ar savu darbu ir sasnieguši ļoti augstus rezultātus. Ikviens no balvas saņēmējiem ir pierādījis, ka, izvirzot mērķi un neatlaidīgi strādājot, to var sasniegt. Šie sasniegumi motivē un panākumi iedrošina citus piepildīt savus sapņus un paveikt to, kas šķiet neiespējams,” uzsvēra Raimonds Vējonis.

Noslēgumā Valsts prezidents novēlēja visiem atrast iespējas īstenot savas ieceres, nevis meklēt attaisnojumus, kāpēc to nevar izdarīt, jo kā saka sens teiciens “tie, kas gribēs, – atradīs iespēju, bet tie, kas negribēs – attaisnojumu!”

Projekta mērķis ir iedvesmot jauniešus sasniegumiem savā izvēlētajā darbības jomā, būt labākiem līderiem un radīt pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā.

* TEN OUTSTANDING YOUNG PERSONS OF LATVIA