Raimonds Vējonis
Valsts prezidents tiekas ar LTRK padomes pārstāvjiem par prioritātēm jaunajam Ministru prezidentam
Valsts prezidents Raimonds Vējonis ceturtdien, 2018. gada 11. oktobrī, Rīgas pilī tikās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes pārstāvjiem.

Tikšanās laikā Valsts prezidents uzklausīja LTRK padomes pārstāvju redzējumu par prioritātēm un veicamajiem darbiem jaunajam Ministru prezidentam un valdībai, kā arī 13.Saeimai kopumā, lai nodrošinātu turpmāku valsts attīstību. LTRK pārstāvji atzīmēja, ka uzņēmējiem būtiski, lai jaunā valdība nodrošinātu stabilitāti un attīstību. Vienlaikus svarīgi, lai tiktu turpināts darbs pie jau aizsāktajām reformām izglītības un veselības jomās , kā arī valsts pārvaldē.

Noslēgumā Valsts prezidents atzīmēja, ka nākamās nedēļas beigās uzsāks konsultācijas ar visām Saeimā ievēlētajām politiskajām partijām par katras partijas prioritātēm, kā arī uzklausīs partiju redzējumu par iespējamiem partneriem, ar kuriem šos mērķus sasniegt.

Savukārt piektdien, 2018. gada 12. oktobrī, Valsts prezidentam plānota tikšanās ar Latvijas Darba devēju konfederācijas pārstāvjiem, lai uzklausītu viņu redzējumu par prioritātēm jaunajam Ministru prezidentam.