Raimonds Vējonis
Latvijas uzņēmēji no politiķiem sagaida spēju veidot stabilu nodokļu politiku
“Uzņēmēji savu darbību plāno ilgtermiņa perspektīvā, tāpēc arī no valsts un politiķiem sagaida spēju veidot stabilu nodokļu politiku, neveicot straujas un regulāras nodokļu politikas izmaiņas. Tas ir priekšnosacījums, lai Latvijā varētu attīstīties jau esošie un veidoties jauni uzņēmumi,” atzīmēja Valsts prezidents Raimonds Vējonis pēc tikšanās ar Rēzeknes pilsētas uzņēmējiem.

Valsts prezidents tikšanās laikā LIAA Rēzeknes Biznesa inkubatorā norādīja, ka stabila un prognozējama nodokļu politika ir viens no jautājumiem, kas ticis aktualizēts no viņa puses sarunās ar Ministru prezidenta amata kandidātiem un 13. Saeimā ievelētajām partijām.

2018. gada 7. decembrī Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze reģionālajā darba vizītē apmeklēja Rēzeknes pilsētu.

Reģionālās dara vizītes laikā Valsts prezidents apmeklēja Rēzeknes 5. vidusskolu, kur tikšanās laikā ar skolēniem un skolotājiem uzsvēra, ka Latvijas stāstu veido katrs no mums – skolēni, cītīgi mācoties, bet skolotāji nenogurstoši sniedzot skolēniem jaunas zināšanas un motivējot viņu sasniegt ar vien jaunas uzvaras. Savukārt, apmeklējot Rēzeknes tehnikumu, Valsts prezidents ne tikai tikās ar skolēniem un skolotājiem, bet arī iepazina mācību procesu un tajā izmantotās tehnoloģijas.

Lai pārrunātu pašvaldībai aktuālos jautājumus, Valsts prezidentam tikās ar Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētaju Aleksandru Bartaševiču un domes deputātiem. Tikšanās laikā Rēzeknes pilsētas dome iepazīstināja Raimondu Vējoni ar pilsētas līdz šim paveikto, kā arī plānotajām iniciatīvām, lai sniegtu iespējas iedzīvotājiem saņemt arvien jaunus publiskos pakalpojumus. Vizītes noslēgumā Valsts prezidents un Iveta Vējones kundze klātienē iepazinās arī ar Rēzeknes gaļas kombināta darbu, apmeklējot uzņēmuma sadales un ražošanas cehus.

Savukārt Iveta Vējones kundze piedalījās Rēzeknes pilsētas labiekārtotās pirmsskolas izglītības iestādes “Laimiņa” atklāšanas pasākumā, kā arī viesojās Sociālajā dienestā un Dienas centrā, kur tikās ar senioriem. Savukārt pēcpusdienā Iveta Vējones kundze viesojās Austrumlatvijas radošo pakalpojuma centrā “Zeimuļs”, kur piedalījās radošajās nodarbībās un iepazina centra sniegtos pakalpojumus Rēzeknes pilsētas un tās apkārtnes pašvaldību bērniem un jauniešiem.